Termékek homlokzatra

A MARKpro termékcsalád megalkotói arra törekedtek, hogy lakó- vagy kereskedelmi épületek homlokzatát hatékonyan és minőségi módon építhesse, javíthassa vagy éppen újíthassa fel. Termékek széles választéka áll az Ön rendelkezésére a homlokzat építésének és felújításának egyes fázisaira – az aljzat alapozásától, kiegyenlítésétől a ragasztásig és megerősítésig. Legyen egyszerű és könnyen kivitelezhető – követve az Ön igényeit és szükségleteit.

A MARKpro termékcsalád megalkotói arra törekedtek, hogy lakó- vagy kereskedelmi épületek homlokzatát hatékonyan és minőségi módon építhesse, javíthassa vagy éppen újíthassa fel. Termékek széles választéka áll az Ön rendelkezésére a homlokzat építésének és felújításának egyes fázisaira - az aljzat alapozásától, kiegyenlítésétől a ragasztásig és megerősítésig. Legyen egyszerű és könnyen kivitelezhető – követve az Ön igényeit és szükségleteit.

MARKpro

HŐSZIGETELŐ
RENDSZER

Az innovatív, egyszerű és professzionális MARKpro hőszigetelő rendszer egyszerre garantálja a kivételes minőséget, tartósságot és komfortot. Lehetővé teszi minden professzionális felhasználó számára a beépítés egyszerűségét és gyorsaságát, így biztosítva azt, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek.

MARKpro hőszigetelő rendszer beépítési lépései:

  1. EPS szigetelő lemez felragasztása univerzális ragasztóhabarccsal (pont-perem módszer)
  2. A hőszigetelő lemezek rögzítése dübelekkel
  3. Felületerősítés (JUB) üvegszövethálóval és ragasztóhabarccsal (hálóbeágyazás és glettelés)
  4. A MARKpro alapozó felhordása a befejező vakolat színárnyalatában
  5. Utolsó réteg beépítése – MARKpro dekorációs dörzsölt vagy simított vakolattal

Egyszerű és egyedi, a legjobb választás otthona melegéhez!