Proizvodi za spoljašnje zidove

Tvorci MARKpro linije su se potrudili da Ekifasno i kvalitetno postavite, popravite i osvežite fasadu svog stambenog ili poslovnog objekta. Na raspolaganju vam je širok asortiman proizvoda za različite faze u ugradnji i obnovi fasade – od podbojavanja podloge do lepljenja i armiranja. Učinite to jednostavno i lako – prateći svoje želje i potrebe.

Tvorci MARKpro linije su se potrudili da Ekifasno i kvalitetno postavite, popravite i osvežite fasadu svog stambenog ili poslovnog objekta. Na raspolaganju vam je širok asortiman proizvoda za različite faze u ugradnji i obnovi fasade – od podbojavanja podloge do lepljenja i armiranja. Učinite to jednostavno i lako - prateći svoje želje i potrebe.

Obavezni elementi prilikom ugradnje MARKpro termoizolacionog sistema koji su osnov za dobijanje MARKpro desetogodišnje garancije su: JUBIZOL stiropor, JUBIZOL staklena mrežica 160 gr, JUBIZOL ivične lajsne i JUBIZOL tiplovi.

MARKpro

Termoizolacioni
sistem

Inovativan, jednostavan i profesionalan MARKpro termoizolacioni sistem istovremeno garantuje izuzetan kvalitet, trajnost i komfor življenja. Svakom profesionalnom korisniku omogućava lakoću i brzinu u primeni, a time i priliku da ostavi svoj pečat i zadovolji potrebe i najzahtevnijih klijenata.

Ugradnjom MARKpro termoizolacionog sistema ostvarujete pravo na desetogodišnju garanciju na funkcionalnost sistema, a prilikom izbora i implementacije sistema na raspolaganju vam je jedinstvena JUB tehnička podrška.

Faza ugradnje MPS:
  1. Lepljenje EPS izolacione obloge univerzalnim lepkom
  2. Učvršćivanje obloge sa tiplovima
  3. Lepljenje i armiranje pomoću plastificirane (JUB) staklene mrežice
  4. Nanos MARKpro osnovne podloge u nijansi završnog maltera
  5. Ugradnja završnog sloja – MARKpro dekorativni zaribani ili zaglađeni malter

Jednostavno i jedinstveno do toplote Vašeg doma!