naslovna strana
naslovna-baner

Miért a MARKpro

A MARKpro termékvonal már 2010 óta válaszol a fogyasztói igényekre, széleskörű alkalmazási lehetőségeivel és magas színvonalú megoldásaival. A gazdaságos és minőségi megoldások szinonimájává vált az építőiparban a befejező munkálatok terén.

A MARKpro termékcsalád évtizedes történelme során kivívta mind a szakemberek, mind a végfelhasználók bizalmát, akik lakó- és üzlethelyiségeikben a MARKpro termékeket használták.

A MARKpro termékcsalád megalkotói, a JUB doo Šimanovci fejlesztőmérnökei felügyelnek a termékek állandó minőségére, melyet a felhasználók is ideális ár-érték arányúnak értékelnek.

A beltéri termékpaletta megoldást kínál a falfelület előkészítésére, az alapozástól kezdve, a glettelésen át, egészen a festésig, míg a kültérre szánt termékek rendszerszintű megoldást nyújtanak homlokzati hőszigetelő rendszer beépítése esetén.

Termékek beltéri falfelületekre

A beltéri falfelületekre szánt MARKpro termékek minőségi rendszermegoldást nyújtanak, melyek végig vezetik Önt a felület előkészítésétől (MARKpro alapozóval), a mennyezet- és falfelületek finom kiegyenlítésén át (MARKpro glettel), a végső festésig (MARKpro beltéri falfestékkel), ami egyformán alkalmas festetlen felületek festésére és már korábban lefestett falak újrafestésére is. A beltéri falfesték mellett a MARKpro kétféle ásványi vakolatot is kínál a falak dekoratív megmunkálásához és rusztikus megjelenés eléréséhez – dörzsölt és simított struktúrában, 1,5 és 2,0 mm szemcseméretben.

Részletek

Termékek homlokzatra

Kiváló minőségével, valamint garantáltan hatékony és tartós megoldásaival a MARKpro számos szakember és végfelhasználó elismerését is kivívta. A MARKpro homlokzati termékpalettájáról rendelkezésre állnak a homlokzati felületek dekoratív védelmére a MARKpro akril vakolatok dörzsölt és simított struktúrában, illetve a repedésmentes felületek festésére a MARKpro homlokzatfesték. Minden típusú homlokzati alapfelülethez a legjobb választás a MARKpro Grund, ha a vakolást, vagy az alapvakolat elkészítését megelőző alapozásról van szó. A homlokzati rendszerben történő ragasztáshoz, illetve megerősítéshez a MARKpro univerzális ragasztó a megfelelő választás.

Részletek
Azért, mert MEGÉRI!

A MARKpro GARANTÁLJA:

  • Ideális ár-érték arány
  • Állandó minőség
  • Magasfokú kiadósság és fedőképesség
  • Egyszerű beépíthetőség és időmegtakarítás
  • Praktikus felhasználás és funkcionalitás
  • Könnyen alkalmazható